Search
  • admin

ŠPORT NI PROBLEM, ŠPORT JE REŠITEV!

Šport je že mnogokrat doslej poskrbel za neprecenljivo prepoznavnost Slovenije v svetu zahvaljujoč neizmernemu trudu vsakega posameznega športnika in športnega delavca. Športniki se popolnoma zavedamo, da je zdravje ljudi na prvem mestu in mora biti prioriteta vseh ki odločajo. To smo v preteklem letu tudi dokazali, saj smo se ves čas vestno držali vseh sprejetih ukrepov.


Mnogi med nami smo se znotraj svojih panožnih zvez držali še mnogo strožjih pravil, veliki večini pa je bilo športno udejstvovanje velik del lanskega leta popolnoma onemogočeno. Zato enostavno ne moremo prezreti dejstva, da ukrepi med seboj niso usklajeni in med drugim škodijo tudi slovenskemu športu. Z akcijo Tečem za šport! želimo opozoriti na drastično poslabšanje položaja športnikov, športnih društev in zvez, na zaskrbljujoče podatke o slabšanju motoričnih sposobnosti slovenskih otrok in na dejstvo, da se po odprtju dejavnosti na začetku letošnjega leta veliko otrok sploh ni več vrnilo k športni aktivnosti.


Opozoriti želimo, da navkljub številnim predlogom in pozivom strani športnih funkcionarjev šport ni zajet niti v enem izmed do sedaj sprejetih t.i. PKP-jev. In opozoriti želimo, da je šport v težavah in nujno potrebuje pomoč.


Šport ni problem, šport je rešitev!"


Stolfa_1.png
Safir.png
Bio_stil.png
Cherrybox24_NOV.png
Involta.png
jadran.png
lotrans.png
klancar.png
interland_1.png
barone.png
Golica.png
Trampuz.png
Koped.png
EMPEL.png
karsus.png
Pgm.png
Gradbena.png
Avalon.png
Trgo ABC.png
errea.jpg
avtoexpert.png
proteini.png
Rehabo.png
Občina_novi.png

© Copyrights to: NK Tabor Sežana 2020