top of page
Search

Arian Rener zapušča NK Tabor Sežana.

Arian je član našega kluba praktično že vse življenje, saj je dres Tabora oblekel že davnega leta 2005. Po 18 letih si je Arian zaželel novih izzivov ter se tako prvič v svoji karieri podaja v tujino, kjer bo okrepil makedonskega prvoligaša Tikveš. V članski selekciji Tabora je odigral 82 tekem ter svojo mrežo 30-krat ohranil nedotaknjeno. S svojimi sijajnimi predstavami je leta 2019 pripomogel k uvrstitvi Tabora med slovensko elito.

Dragi Arči, želimo ti vso srečo v tvoji nadaljnji športni karieri in upamo, da se bodo naše poti nekoč spet prekrižale. Vrata Tabora ti bodo vedno odprta.



"V življenju pridejo trenutki, v katerih se moramo včasih tudi posloviti. Lahko rečem, da po 18 letih ni enostavno oditi, ker je bil Tabor praktično moj drugi dom. Kot bi se včeraj dogajalo, se spomnim starega kluba in svojega prvega treninga. Leta so hitro minevala in upam si trditi, da sem do sedaj za Tabor zbral okoli 400 nastopov v vseh selekcijah. Svoj pečat sem pustil tudi v članskem nogometu, saj sem se kot edini svoje generacije Tabora uspel prebiti na članski nivo in tam odigral kar nekaj tekem. Sigurno najlepša tekma se mi je zgodila v kvalifikacijah v Gorici, zato bi se ob tej priložnosti zahvalil vsem navijačem, ki ste nas takrat podpirali, ker brez Vas ekipa ne bi spisala take zgodbe, kot jo je. Naslednja sezona je bila tudi pravljična. Branil sem v prvi ligi in vpoklican sem bil v mlado reprezentanco. Potem pa je sledilo obdobje, kjer nisem mogel izražati svoje ljubezni do nogometa na terenu. Zato sem se odločil, da bom naredil korak nazaj in zaigral ponovno v 2. SNL. Vodstvu bi se rad zahvalil, da je moji želji ugodilo in da mi je tudi v preteklosti ponudilo priložnost za igranje. Ta poteza se je izkazala kot pravilna, saj imam občutek, da sem tako naredil dva koraka naprej in upam da bom v tem ritmu tudi nadaljeval. Zahvalil bi se predvsem družini, ki me je spodbujala in mi stala ob strani tudi takrat, ko je bilo najtežje. Hvala tudi ostalim, ki ste mi pomagali na takšen ali drugačen način. Klubu Tabor želim veliko sreče in vem, da bo spisal še veliko lepih zgodb, tako kot jih je do sedaj. Verjamem, da se bojo naše poti še kdaj združile. Srečno!"


bottom of page