top of page
Search
  • admin

DAVOR ŠKERJANC: "Moštvo se sooča s številnimi izzivi"

Bližamo se zaključku 6. sezone v zgodbi CherryBox24 Tabor Sežana, ki je za našo člansko ekipo zagotovo najzahtevnejša do sedaj. Moštvo se sooča s številnimi izzivi, tako na igrišču kot izven njega, pri čemer nas skozi celotno sezono spremlja občutek, da je velikokrat manjkalo izjemno malo pa bi se posamezne tekme in zgodba odvila drugače. Danes, 3 tekme pred koncem prvenstva moramo tako sprejeti dejstvo, da nam ostaja pot do obstanka v ligi, ki vodi skozi dodatne kvalifikacije.


Tudi po sobotnem porazu proti Radomljam ostaja grenak priokus, in občutek da bi si naši fantje zaslužili dosti več. Kljub temu v klubu trdno verjamemo v moštvo in strokovno vodstvo ekipe CherryBox24 Tabor Sežana, na čelu s trenerjem Dušanom Kosićem, ki uživa 100% podporo uprave kluba.

Vsaka uspešna zgodba se na svoji poti sooča z izjemnimi izzivi. Verjamem, da bomo v klubu izzive, ki so pred nami, izkoristili za postavitev trdnejših temeljev za prihodnje uspehe članske ekipe kluba. Z optimizmom pa nas te dni navdajajo tudi uspehi ostalih moštev kluba. Ekipa U19 je na dobri poti k osvojitvi naslova prvaka 2. SML Zahod, skupaj z ekipo U17 pa v igri za napredovanje v 1. SML in SKL. Drugi članski ekipi, ki nastopa pod imenom Jadran Hrpelje - Kozina v primorski ligi EPNL, se nasmiha naslova prvaka ter uvrstitev v 3. SNL Zahod, naša Veteranska ekipa uspešno zastopa barve kluba na mednarodni sceni, naši najmlajši nogometaši pa vestno trenirajo in tekmujejo ter predstavljajo svetlo prihodnost našega kluba.


Vsem navijačem in sponzorjem kluba se pred zaključkom sezone zahvaljujem za vso podporo ter vabim, da podprete klub in moštva kluba v zaključnih bojih, ki so pred nami.


Davor Škerjanc, predsednik

bottom of page