top of page
Search
  • admin

GORAN STANKOVIĆ JE NOVI TRENER RDEČE-ČRNIH

Novi trener članske ekipe CB24 Tabor Sežana je postal Goran Stanković, ki v Sežano prihaja iz NK Olimpija, kjer je opravljal dvojno vlogo. Bil je vodja mladinskega pogona ter glavni trener mladinske selekcije U19, s katero je v pretekli sezoni osvojil naslov državnih prvakov.

V svoji bogati trenerski karieri je med drugim deloval tudi kot glavni trener mladinskih selekcij (Slovan in Bravo) in članskih ekip (Šenčur, Bravo, Brinje). V preteklosti se je preizkusil tudi v tujini, ko je kot pomočnik trenerja deloval v kitajski prvi in drugi ligi. V sezoni 2018/19 je svojim izkušnjam dodal še vlogo pomočnika trenerja mladinske reprezentance Slovenije. 40-letni Ljubljančan je s klubom podpisal dvoletno pogodbo.

Davor Škerjanc: "Danes obračamo nov list v zgodbi NK Tabor Sežana. Po nadvse uspešni epizodi pod vodstvom Maura Camoranesija, kjer smo v delovanje prvega moštva upeljali moderen, evropski pristop k delu, želimo na teh principih in temeljih graditi tudi v prihodnje. Znova se vračamo k sebi in skladno z osnovno filozofijo kluba zaupamo mlademu slovenskemu strokovnjaku, ki bo skupaj z nami nadaljeval ter še nadgradil zgodbo nogometnega kluba Tabor Sežana."

Dobrodošel Goran!


bottom of page