top of page
Search
  • admin

KOBILARNA LIPICA NOVI PARTNER KLUBA

NA DRESIH NOGOMETNEGA KLUBA TABOR SEŽANA GALOPIRA LIPICANEC Nogometni klub Tabor Sežana in Kobilarna Lipica sta včeraj, ob polčasu prve domače tekme v Sežani, podpisala sponzorsko pogodbo. Z njo začenjata novo obdobje partnerstva in sodelovanja, med katerim bo lipicanec galopiral na dresih vseh selekcij sežanskega prvoligaša.

»Zavedanje, da imamo v svoji neposredni bližini takšen turistični biser, kot je Lipica, s prenovljenim Hotelom Maestoso, nas navdaja s ponosom. S tem projektom želimo v klubu še dodatno približati Lipico svojim nogometašem, njihovim družinam in celotni slovenski javnosti,« je podpis pogodbe pospremil direktor Nogometnega kluba Tabor Sežana Branko Dikić.

»Vrednote, ki nas povezujejo – tako v konjeništvu kot tudi v nogometu – so vrednote športa, zdravega življenja in gibanja v naravi. Naše sodelovanje se bo poznalo tudi na dresu vseh ekip, kjer se bo pojavila figura lipicanca v galopu. Upamo, da bosta ta galop, ta konj v galopu, prinesel tistih nekaj odstotkov energije, ki včasih lahko spremeni remi v zmago,« je ob podpisu sponzorske pogodbe poudaril vodja marketinga in prodaje Holdinga Kobilarna Lipica Aaron Uazeua.

Odslej torej tako na Stadionu Rajko Štolfa v Sežani kot tudi v zelenem ambientu Kobilarne Lipice velja: »Gremo Tabor, gremo lipicanci.«


Comments


bottom of page