top of page
Search

KOBILARNA LIPICA NOVI PARTNER KLUBA

NA DRESIH NOGOMETNEGA KLUBA TABOR SEŽANA GALOPIRA LIPICANEC Nogometni klub Tabor Sežana in Kobilarna Lipica sta včeraj, ob polčasu prve domače tekme v Sežani, podpisala sponzorsko pogodbo. Z njo začenjata novo obdobje partnerstva in sodelovanja, med katerim bo lipicanec galopiral na dresih vseh selekcij sežanskega prvoligaša.

»Zavedanje, da imamo v svoji neposredni bližini takšen turistični biser, kot je Lipica, s prenovljenim Hotelom Maestoso, nas navdaja s ponosom. S tem projektom želimo v klubu še dodatno približati Lipico svojim nogometašem, njihovim družinam in celotni slovenski javnosti,« je podpis pogodbe pospremil direktor Nogometnega kluba Tabor Sežana Branko Dikić.

»Vrednote, ki nas povezujejo – tako v konjeništvu kot tudi v nogometu – so vrednote športa, zdravega življenja in gibanja v naravi. Naše sodelovanje se bo poznalo tudi na dresu vseh ekip, kjer se bo pojavila figura lipicanca v galopu. Upamo, da bosta ta galop, ta konj v galopu, prinesel tistih nekaj odstotkov energije, ki včasih lahko spremeni remi v zmago,« je ob podpisu sponzorske pogodbe poudaril vodja marketinga in prodaje Holdinga Kobilarna Lipica Aaron Uazeua.

Odslej torej tako na Stadionu Rajko Štolfa v Sežani kot tudi v zelenem ambientu Kobilarne Lipice velja: »Gremo Tabor, gremo lipicanci.«


bottom of page