top of page
Search
  • admin

MIHA HLAD: DEBI V PRVI ENAJSTERICI

Na sredini tekmi 18. kroga #PLTS je svoj 1. nastop v začetni enajsterici dočakal tudi 18-letni branilec, domačin iz Gorenj pri Divači, Miha Hlad. Miha je svojo nogometno pot začel pri NK Železničar iz Divače in nadaljeval v naši združeni ekipi U15, ki tekmuje pod imenom Jadran-Železničar. Po dveh letih, ki jih je Miha preživel v ND Gorica, se je leta 2019 vrnil domov na Kras. Z dobrim delom in vztrajnostjo si je na sredini tekmi prislužil mesto v prvi enajsterici in zaupanje trenerja tudi upravičil. Ob tej priložnosti smo z njim opravili krajši pogovor.

Miha, kakšni so občutki po prvoligašem debiju v prvi enajsterici?

"Občutki po prvi odigrani tekmi v prvi postavi so zelo dobri. Vesel sem, da mi je klub dal priložnost in da smo osvojili tri pomembne točke."


Ali je imela ta tekma zate še kakšen poseben naboj, glede na to, da si pred prihodom v Sežano nekaj časa igral ravno v ND Gorica?

"To, da sem odigral prvo tekmo ravno proti nekdanjemu klubu, mi je dalo še dodatno motivacijo in zagon."


Si imel pred tekmo kaj treme in kako so ti soigralci pomagali le-to premagati?

"Pred tekmo sem imel nekaj treme. Sproščeno sem nadaljeval zaradi spodbudnih besed soigralcev."


Kdo je tvoj nogometni vzornik in kako daleč sežejo tvoje nogometne sanje?

"Nogometnih vzornikov imam več. Pri vseh cenim njihovo borbenost na igrišču in trdo delo. Moj trenutni cilj je čim več odigranih minut v prvi slovenski nogometni ligi."


Bi še kaj sporočil navijačem našega kluba?

"Želim si, da bi se navijači našega kluba čim prej lahko vrnili na domači stadion. Prepričan sem, da bi njihova navzočnost pripomogla k še boljšim predstavam naše ekipe."

bottom of page