top of page
Search
  • admin

NOGOMET IMA NOV DOM NAVIJAČEV!

Navijaška cona je novi uradni digitalni kanal prve nogometne lige in klubov, ki so njen neodtujljiv del. Vsebina Navijaške cone je daljnosežna, od ekskluzivnih vsebin, člankov, intervjujev, video in foto vsebin, intervjujev z igralci do statistik in analize tekem.

Z registracijo si boste navijači že v septembru zagotovili neprekosljiv dostop do najboljših nogometnih vsebin sezone in možnost tekmovanja v prvi navijaški ligi, kjer se boste potegovali za privlačne nagrade.

Vsak teden si boste lahko ogledali tudi ekskluzivne zgodbe vašega kluba, s popolnimi statistikami in highlighti vseh tekem prve lige.

Svojemu klubu boste s sodelovanjem lahko priborili 1. pokal Navijaške lige in privlačno denarno nagrado. Z navijaško cono boste navijači bližje vašemu klubu in prvi ligi, obveščeni o vseh najnovejših novicah in dogodkih. Navijači se že danes lahko registrirate na https://navijaskacona.si in s tem prejmete vstopnico za ogled tekme svojega kluba ter s tem in postanete del nogometne družine Prve lige Telemach.


Commentaires


bottom of page