top of page
Search

NOV ZAČETEK TABOR 2024

Leto 2023, ki je bilo za NK Tabor Sežana izjemno pestro, se počasi izteka. Za nami je manj uspešno obdobje članskega moštva kluba in nadvse uspešno obdobje mladinske ekipe, ki se je uspela prebiti med slovensko elito. Prav tako smo v obdobju, ki je za nami, s pestrim športnim in kulturnim programom obeležili 100-letnico organiziranega igranja nogometa v Sežani ter ob tej priložnosti izdali tudi zgodovinsko knjigo, ki opisuje uspehe in izzive kluba v preteklem stoletju.


Z iztekom leta 2023 klub vstopa v novo stoletje svojega delovanja in ob tem doživlja korenito reorganizacijo svojega delovanja na več področjih. V letu 2024 v klubu pričakujemo prihod novih poslovnih partnerjev, ki bodo klubu zagotovili prepotrebno stabilnost ter članskemu moštvu kluba pomagali pri vrnitvi v zmagovalne tirnice. Tudi v organizacijskem in kadrovskem smislu v klubu načrtujemo nekatere spremembe, pri čemer je prvi korak kluba usmerjen v dvig rezultatske krivulje članskega moštva kluba. S tem namenom mesto športnega in tehničnega direktorja kluba prevzema dosedanji glavni trener članskega moštva kluba Nace Kosmač. Vlogo glavnega trenerja članskega moštva kluba pa bo tudi v prihodnje opravljal Radostin Aleksandrov, ki se je klubu pridružil ob zaključku jesenskega dela prvenstva. Nadalje bo klub v prihodnje bogatejši za stike in izkušnje z najvišjega nivoja svetovnega nogometa, saj se klubu v vlogi športnega direktorja profesionalnega sektorja kluba pridružuje Lyndon Tomlinson. Lyndon je v svoji bogati športni karieri med drugim več kot 4 leta deloval v angleškem premierligašu Manchester United in 3 leta v aktualnem evropskem prvaku Manchester City. Lyndon se je že pridružil Nacetu Kosmaču in Radostinu Aleksandrovu pri sestavi članskega moštva za spomladanski del sezone ter postavitvi temeljev za prihodnost kluba.





Praznično obdobje ob izteku leta 2023 za klub predstavlja začetek nove zgodbe, kar nas navkljub številnim izzivom, ki nas čakajo v letu 2024 navdaja z optimizmom in vero v boljši jutri. Z vašo predanostjo in zvesto podporo dragi člani kluba, sponzorji, starši, navijači, prostovoljci, športni delavci, nogometaši in vsi ostali, ki nas klub povezuje, bo prihodnost NK Tabor Sežana vedno svetla.


bottom of page